Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

2024 yılı için belirlenen prefabrik ev fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz ev ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çOkay severler.

fifty tavan yüksekliği ve kendinden ahşap desenli bir yapı yapmaktayız. Tabi ki tüm kullanılan malzemelerde diğer firmalardan çAlright ayrıdır.

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Prefabrik evlerimizi özellikle en çAlright sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Peki prefabrik evler bu kadar rakımda kullanılabilir mi ?

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında sixteen dns strafor ya da forty dns taş yünü, çatıda ise ten santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Yaman Prefabrik Ev Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı yapılar inşa etme amacıyla hizmet vermektedir.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Prefabrik ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Hazır ev ısı ve ses yalıtımıyla beraber yapı güvenliğiyle de üstün. Çift taraflı iki özel levha arasına izolasyonlu ısı köprüsüne izin vermeyen özel dolgu ile dış duvarda ten cm duvar kalınlığı yapıya sıcak ve soğBritish isles havada iklimlendirme kolaylığı sağlıyor. Çift camlı pvc pencereler yapı bloklarına https://www.miraprefabrik.com adeta lego gibi geçerek montajlandığından bu izolasyon daha da artworkıyor.

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da beraberinde getirmesiyle birlikte çok fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ev ile ilgili süreci başlatmaktır.

İyi kalitede malzemelerin kullanımıyla üretilmiş prefabrik ev çAlright uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Bu noktada dikkat edilmesi prefabrik ev fiyatları gereken konu prefabrik ev satın alırken malzeme kalitesinin sorgulanmasıdır.

Prefabrik evde ruhsat alımı genellikle şu süreçte ilerler, öncelikle bulunduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu hangi arsanın size ait olduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir ev yapabileceğinizi evi tam olarak yol ve komşu payları düşüldükten sonra nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonra bizden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir biz ona prefabrik ev fiyatları çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Report this wiki page